Specialmaskiner

Mekaniske løsninger

Ved en hver mekanisk opgave findes der mange løsningsmuligheder, men der er kun en der er den rigtige -og dette er den mest simple. Dette motto bruger vi ved alle mekaniske opgaver der skal løses. Herved opnås den største driftssikkerhed samt øget holdbarhed.

Ved opbygningen af mekaniske løsninger og delkomponenter lægges der altid stor vægt på udvælgelsen af maskinelementer der er såvel slitagemæssigt optimale samt lagerførte hos vore leverandører.

Nøgleordet for alle vore løsninger er driftssikkerhed, så uanset opgavens karakter, fremstilles løsningerne ud fra motto'et "Når det kan gå galt -går det galt"

Vores 3D-Cad kompetence betyder at alle mekaniske opgaver tegnes samt evt. animeres inden konstruering af maskindelene, herved kan uforudsete mekaniske problemer allerede kortlægges samt udbedres i opstartsfasen.

Vi har nøje udvalgt vore underleverandører, som er specialister på hvert deres område. Således at vi kan stå inde for alle komponenter

Udvalgte Specialmaskiner cases

  • Udfræsning i profiler

    VD Plast A/S, Odense
     ”Vi er meget tilfredse med resultatet. Robotten har virket 100 procent fra dag et. Jeg havde ikke forventet, at den ville være så driftssikker.
  • Montagemaskine

    MRT Reklame, Viborg
     "Maskinen kører upåklageligt, så vi har fået en maskine med meget stor driftssikkerhed.”