Palletering

Palletering er en af industrirobotternes hyppigste anvendelsesområder.
ScanRobot A/S har leveret palleteringsrobotter til alle industriens brancher og palleteret kasser, spande, sække, æsker…..etc. Så vores brede produktprogram samt mangeårige erfaring på dette område kan komme de fleste kunder til gode.  

Udvalgte Palletering cases

 • Sække

  Dansk Kvarts Industri A/S, Brædstrup
  ”Jeg har været fuldt tilfreds med ScanRobot under projektfasen og har absolut intet at klage over. Det er dygtige folk.”
 • Paprør

  Kjærgaard paprør A/S, Esbjerg
  "Vi har sparet utrolig mange mandetimer, efter vi har fået robotten.”
 • Papkasser

  Cidex A/S, Smørum
  "Robotten er helt afgjort en af de allerbedste investeringer i firmaets historier"

Robotpalletering

Placering af produkter på paller normalt det sidste led i produktionslinjen, men palleterings robotten fremstår også ofte som en selvstændig robotcelle.
Ved stort set alle moderne produktionslinjer er der tale om seriestørrelser der resulterer i at palleteringen indebærer mange uhensigtsmæssige løft. Dette har med at de seneste års øget focus på arbejdsmiljø også resulteret i at mange kunder vælger at lade robotten klare det hårde arbejde.

Ved brug af 6-aksede industrirobotter til processen, kan der opnås en række væsentlige fordele idet der kan placeres øvrigt procesudstyr på alle sider af griberen. Herved kan robotten ligeledes kan udføre en række arbejdsopgaver uden væsentlig merpris.

Dette er eksempelvis følgende opgaver.

 • Indlægning af mellemlægspap mellem lagene
 • Vejecelle placeret på griberen til kontrol af kassens vægt/indhold
 • Påsætning af labels/inkjet på flere kassesider